Kassiin hyppääminen sujuu Empulta jo hyvin. Lisäsin toimintaan vihjesanan ja käsimerkin. Vihjesana on kassi, samalla osoitan sormella kassia. Näytti toimivan äsken, tosin kassi kaatuu aina välillä ja Emppu tulee ulos kuperkeikkaa :D. Mulla on kinkunpaloja tossa vieressä ja pyydän Emppua aina vähän väliä kassiin, taitaa olla vihjeki jo alustavasti jakelussa. Jeee :). Pidin myös kassia ylhäällä pieniä hetkiä ja annoin Empulle kinkkuu. Saas nähä tuleeko kantokassi toimii kuljetusvälineenä käytännössä.

Haukkuminen keskeytyy yleensä kun sanon "riitti" (ja käsimerkki). Varon kuitenkin käyttämästä sitä kun haukkuminen on liian "kiihkeää". Jos riitti komento ei ole toiminut olen taputtanut kättä/ heittänyt avainnippua lähelle /nykäissyt hieman hihnasta jotta saisin huomion. Onneksi sitä ei oo tarvinnu tehä kuitenkaan hirveesti. Kova sana käskyn assosiaatiosta en ole vielä ihan varma. Luulen että se tarkoittaa Empulle "jotain haukuttavaa on tulossa" eikä sinänsä itse haukkumista. No ei tietenkää, mut oishan se ihan siistii saada se joskus käskystä haukkuu "ihan ilman syytä" :). No nii, nykku haukuist ollaa vähä päästy nii emäntä suunnittelee niiden lisäämistä, voi voi tuota emäntää ;).

Muitakin pieniä tapoja ollaan opeteltu. Kotiovi aukeaa vasta kun Emppu istuu. Olen liittänyt välillä istu vihjettä siinä tilanteessa.