Häiriönsiedätyskurssi oli tänään toista kertaa. Tällä kertaa Erkku otti mukaan oman koiransa ja koitimme kuinka lähelle päästään niin että Emppu pysyy kuitenkin vielä hallinnassa. Kävimmekin juuri rajoilla siten että  Erkku oli koirineen melkein vastapäätä tietä. Emppu pälyili jo Erkkua ja koiraa mutta haukkua ei onneksi tullut (Jeee!). Harjoituksen ideana oli myöskin että haukkumattomuudella sai palkkioksi namien lisäksi myös sen että vieras koirakko lähtee poispäin meistä.  Oli hyvä juttu oppia miten tuotakin voidaan käyttää harjoituksissa. Mikäli joku koirakko haluaapi treenailla juuri tätä ohitusta saapi ottaa yhteyttä!

Häiriönsiedätys on jälleen keskiviikkona ja ensi maanantaina. Pitkällinen ja ajoittain hyvin turhauttava projekti tosin, no ei aina mutta aamuisin meinaa hermo mennä sillä treenaan myös (edelleen) sitä vetämisen estoa pysähtymällä kun Emppu vetää.. Joo kymmeneen laskua kymmeneen laskua. Asiaa on hankaloittanut tämä vapaanaolokielto. Toivottavasti tilanne muuttuu keskiviikkona kun meillä on eläinlääkärin kontrollikäynti.

Ai niin joo, pihan häiriötekijät vois aina pysähtyy ja jäädä möllöttää ku Emppu haukkuu, ja sit mennä vasta poispäin ku Emppu on hiljaa. Mitä, liikaa vaadittu vai? Voisin laittaa lapun tohon alakerran aulaan, he he...