Emäntä sai maratoonin jälkeen (Josta siis selvittiin hengissä, oli muuten yhdellä maratoonarilla koirakin mukana, tulisikohan Emppukin ensi kerralla ;D.. No ehkei ihan ainakaan kokonaiseen) Empun takaisin "mummolasta" ja vieroituisoireet helpottivat ;D.

Ollaan treenailtu kaukareissa maahan-seiso-maahan-seiso vaihtoja. Olen tehnyt hiukka epäortodoksisesti, sillä olen antanut namin sekä seiso-liikkeestä että maahan siirtymiseen että toisin päin siirtymisestä, eli opetellut kahta asiaa kerrallaan. (Naksutinkoulutuksen periaatteenahan on opetella vai yhtä asiaa kerrallaan parhaan oppimistehon saavuttamiseksi.) Seiso liike on nimittäin vielä niin heikko, että jos pyydän sitä seisomisesta maahan, se rupeaa pysymään maassa eikä tarjoa enää seiso liikettä. Toisinpäin tehdessä ei löydy ongelmaa. Totta, pitäisi siis mennä taaksepäin ja vahvistaa käskyä seiso liikkeeseen mutta teen nyt pientä oikaisua, sillä sanan liittäminen toimintoon kestää aikansa.

Odottamisessa ilman katsekontaktia ollana päästy 4.40:n. Jeee! Ostin muuten stokkalta tosi kätevän digitaalisen munakellon, jonka laitan päälle niin ei tarvitse laskea erikseen sekunteja. Emppuhan tietty ehdollistuu munakellon ääneen, mutta se ei haittaa niin kauan kun se pysyy äänestä huolimatta paikallaan.

Lauantai-päivällä suuntaamme Lemmikkimessuille Rallytokokisoihin! Saas nähdä miten menee, hauskaa. :). Samana iltana jatkuu kennelpiirin kisaavien tokoryhmä.