Harjoiteltiin hajuerottelua Tiina ja Sannan kanssa tiistaina koiraurheilukeskuksessa. (No joo koirat harjoitteli, me harjoiteltiin kouluttamaan :D). Oli tosi opettavaista nähdä miltä homma näytti valmiimpana Sannan ja Sisun näyttämänä. Koulutus sujui yllättävän hyvin vaikka kaikki koirat olivat samassa huoneessa, toki erillään ja harjoiteltiin kaikki vuorollaan. Oli myös hyödyllistä pohtia juttuja porukalla.

Mä opetin ilmaisua ärsykekontrolliin. Ensi kerralla ajattelin ottaa myös hajupurkin mukaan, mutta mun on keksittävä purkiksi joku sellainen, jota Emppu ei kanniskele niin mielellään. (Tähän asti käytetyt muovipurkit on kuljetettu mun luo hampaissa :D)

Ajattelin treenata ärsykekontrollia ilmaisuun kotona, ja jatkaa ensi treenikerralla taas oikean hajun haistamisesta, josta palkinnoksi tulee ilmaisukäsky ja ilmaisun suorittamiseksi naksu ja nami.

Emännästä tuli muutes kotieläintieteen maisteri, todistus putosi postiluukusta tuossa pari päivää sitten. Gradu oli lehmien käyttäytymisestä, huh helpotus että se on ohi, nyt voi keskittyä paremmin näiden pikkupetojen käyttäytymiseen :D.