Tänään treenailin vähän omaa naksunkäyttöä. Tein sivu / seuraa treenausta niin että yritin tehdä "kaikki huolellisesti oikein".
Omia virheitä ovat olleet että pidän namia usein vasemmassa kädessä (Huolellisessa naksutreenauksessa nami on taskussa tms jotta namia pitelevä käden asento ei asettuisi vihjeeksi. Naksun jälkeen pitää myös saada nami nopeasti ulos - siinäkin on harjoiteltavaa.). Tämä nyt ei oo kauhean vaarallista, voihan sen "käsimerkin" kuitenkin häivyttää pois, joten sanotaanko että tein enemmänkin häivytystä kuin "virheen korjausta" :). Olen vähän ehkäissyt vihjeen muodostumista myös vaihtelemalla vasemman käden asentoa. Huomasin myös että kun pidin kättä normaalisti vasemmalla puolellani Emppu katsoi aika paljon kättäni eikä silmiini - treenailtiin siis niin että naksu tuli kun nappisilmät tapitti mua.

Alan myös usein kaivamaan namia ennen kuin naksautan - namin kaivaminen muodostuu ehdollistavaksi tekijäksi. Pitänee yrittää treenata pois.
Yritän myös pitää nykyään naksujaksojen välissä kunnollisen tauon - niin että Emppu rauhoittuu eikä jää kyttäämään naksua. Tauot on olennainen osa oppimista :).