Tänä viikonloppuna Emppu on saanut paljon positiivista kokemusta Portugalilaisista (-erinomainen portugalisosiaalistaminen). Ruotsin ajan vaihto-oppilasystäväni Tiago oli täällä viikonlopun ja perjantaina grillailtiin pienellä kv-porukalla pihalla. Chorizot maistuivat vierailta Empulle aina kun emännän silmä vältti.. (Tai taisi olla siskonmakkaraa, siitä tuli kuulemma ihan hyvää grillatessa :D)

Viikonlopun treenailut on jäänyt vähäisiksi, mutta hyppyä ollaan edelleen reenailtu. Käskyn assosioiminen on vielä kesken.

Ajattelin ruveta treenaamaan myös enemmän käyttäytymistä lenkeillä. Ollaan menty kävelytien oikeaa reunaa ja jos Emppu rupeaa menemään vasenta reunaa kohti huudan äp! Kun Emppu keskeyttää kävelyn ja katsoo minua osoitan oikealla kädellä kävelytien oikeaa reunaa.. (Jos ei katso en päästä eteenpäin) Jos se sattuu jostain syystä tulemaan oikeaan reunaan päin tulee namia ja kehuja, myös jos se menee kiltisti oikeaa reunaa yllätän välillä namilla. Toivotaan että tämä treenaus ajan kanssa vähentää "kävelytie siksakkia". (Toivotaan myös että emäntä jaksaa olla tässä asiassa nyt johdonmukainen!! :D)