Emännän epävirallisesti nimittämä "maailman kaunein koira" Kirke viipyy Emännän & Empun tykönä Helsingissä viikonlopun. Täytynee ottaa Kirkestä kännykällä kuva, josko netti suostuu kämpillä toimimaan (kriisi! ;)). Empun tervetuliaiset Kirkelle eivät olleet maailman ystävällisimmät, vaan tiuski ja äyskäröi minkä käppänäluonteestaan vaan irti sai. Onneksi alkuriehunnan jälkeen molemmat jäivät nakertamaan luita lattialle rauhallisen näköisinä. Ovat olleet toki ennenkin saman katon alla, mutta ennen ei olla oltu "Empun reviirillä", joten hieman älämölöä oli pidettävä.

Saas nähdä kuinka aktiivisia pystytään olemaan viikonloppuna, emännällä on tunne että voipi olla että on tulossa kipeeksi. Kävi tänään hammaslääkärissäkin "haamu"hammaskipujen takia. Hammaslekuri kertoi että poskionteloiden täyttyminen voi vaikuttaa yläsivuhampaiden hermoratoihin niin että se tuntuu hammaskipuna. Kas sepäs mielenkiintoista, no hyvä ettei ollut reikiä. (Tais mennä vähän ohi koira-aiheen.) Joo raporttia tulee todennäköisesti vielä tästä viikonlopusta (jos siis se netti toimii), niin paljon koiria on kämpillä :).

Tässä missi-koira Kirke (ei ulkonäköään edustavassa) kännykkäkuvassa.. Joo se digikamera pitää kyllä laittaa vakavaan harkintaan..

901585.jpg