Tänään ollaan harjoiteltu sivulle tuloa käskyn "sivu" kanssa, sillä paikka on jo kohtuullisen hyvin hallinnassa. Otin myös paria pientä askelta eteenpäin, Emppu seurasi hyvin perässä ja istui aika hyvään perusasentoon kun pysähdyin. Katsekontakti pysyy päällä myös aika hyvin koko liikkeen aikana.
Yksi homma tuossa sivulle tulossa kuitenkin on. Emppu pomppaa melkein aina ensin ylös ja kurkottaa mua vasempaan käteen ennen kuin laskeutuu "sivu" asentoon. Yritän palkita reilummin suorituksista jolloin tätä pomppaamista ei tapahtu, luulisi että pomppaus kuitenkin vähenisi sillä palkinto tulee kuitenkin istumisesta, ja siihen on päästävä nopeasti. (Ellei Emppu ole oppinut "sivua" liikesarjana "pomppaa ja istu sivulle") Katsotaan miten asia kehittyy.

Lenkkiharjoittelusta hihnassa vetäminen on lisääntynyt ja haukkumistakin on esiintynyt jonkin verran. No, toisaalta ymmärrettävää sillä Empun on otettava rauhallisesti - energiaa on varmasti pakkautunut kun ei pääse ollenkaan juoksentelemaan vapaana.

Emäntä ilmoittautui Annan ja Ompun kanssa trimmauskurssille tammikuun lopuksi. Jees, Empun karva on tuskin kurssin aikana trimmauskunnossa mutta pääsenpähän katseluoppilaaksi. Josko Empun vois trimmata joku päivä ihan ite :). Aikamoiset satsaukset varusteisiin on kuitenkin tehtävä, josko voitas ostaa Annan ja Ompun kans yhteiset?? Jees?? On trimmeriä, trimmauskiveä, nyppimisjauhetta ja kaiken muailman hökötyksiä. No ehkäpä ne kuitenki maksaa ittensä takasi. :) Ai nii Essi mul on vieläki sun trimmeri lainassa, tulempa joku päivä käymään :).