Tehtiin perjantaina taas naksuharkat hajuerottelun osalta. Tällä kertaa otin mukaan myös  toisen purkin, joka oli eri hajuinen kuin teepurkki. Koitin sijoittaa purkin niin että Emppu "osuisi" helpommin oikeaan purkkiin. Teepurkki oli siis lähempänä kuin "ei teen hajuinen" purkki. Ilmaisu ei ollut ihan ärsykekontrollissa, sillä välillä Emppu ilmaisi tassulla ilman että haistoi kumpaakaan purkkia. Sain Tiinalta myös hyvän vinkin heittää nami sellaiseen kohtaan että purkki on lähempänä kuin ilmaisukohde (eli minä), tällöin ketju meni todennäköisemmin oikein. Todella antoisa naksukäpsy/puudeliharkka taas kerran :).

Harjoittelin Ompun kanssa pitkäkestoista kosketusta (Omppukin on naksu-uhri kun sattuu olemaan mulla hoidossa). Omppu koskee jo kättä noin 5 sekunnin jaksoja, välillä pidempääkin. Lisäsin häiriötä nousemalla itse seisomaan, huomasi kyllä sen että seisomaan nousi vaikeutti liikettä pari kertaa huomattavasti, mutta Omppupomppu pääsi onneksi nopeasti taas jujun päästä kiinni.

Käytiin tänään muutes yli tunnin hölkkälenkillä OmppuEmpun kanssa. (Emäntä harjoittelee maratoniin). Molemmat koirat alko jo roikkumaan hihnan päässä ku me Anun kans vähän innostuttiin lenkkeilemään kunnolla. (Vaik eka käytii kyl syömäs jäätelöö nii ei ihme et energiaa riittiki.)