Oltiin viikonloppuna Kuopiossa Virvan ja Ylvan luona, ja emäntä keskittyi enemmän omaan oppimiseen - opin nimittäin tekemään ruisleippee savolaisee tappaan! :D Emppu leikki koko viikonlopun Ylvan kanssa pihalla ja nautti selvästi harvinaisesta vapaudesta. En ole nimittäin pitänyt Emppua enää vapaana täällä Helsingissä rusakkojen takia.. Pari kertaa sai huhuilla tuolla luontopolkujen mettässä joten nykyään 8 metrin fleksi saa riittää vapaudeksi.

Sunnuntaina on ekat tokokisat... Hui... :D Ei olla treenattu kovin ahkerasti ja tuskin tässä kauheasti tulee treenattuakaan, täytyypi vaan mennä ja katsoa miten menee jos menee. Tänään tein pari luoksetuloa urheilukentällä, ja hyvin meni. Olen vaihtanut palkinnoksi luoksetulossa lelun, jotta saan vähän vauhtia liikkeeseen. Näytti kyllä vauhdittavan tulosta. Heikoin lenkki tokokisoissa taitaa olla luoksepäästävyys, ja varmin ehkä tuo luoksetulo.. Luulisin että paikallaanmakuu on myös aika varma. Seuraamista pitäis treenata jotenkin säännönmukaisemmin aikaa/askelia lisäten, ensi sunnuntaina mennään säkällä tulloo mitä tulloo.

Uusi sheippausjuttukin keksittiin.. Nimittäin leiki kuollutta liike. Olen ennenkin yrittänyt sheipata "kuole" liikettä mutta olen päässyt vaan siihen asti että Emppu on maassa ja kääntää päätä + tassua. Nyt naksautan samasta asennosta mutta annan namin "kuole" asentoon, eli käännän namikäden niin että Emppu pystyy syömään sen vaan kyljellään maaten. Aikaisemmin en oikein onnistunut tuossa, sillä Emppu pääsi jotenkin kiepsahtamaan ylös kun yritin antaa namia kylkiasennosta. Onneksi tavattiin junamatkalla Ilona - käppänä (pippuri-suola) ja hänen omistajansa jonka nimeä en muista, mukava tyttö joka tapauksessa. :) He näyttivät havainnollisesti miten suoritetaan "kuole" temppu ja miten se kannattaa opettaa :D. Jeee!