Emäntä on perin turhautuneena Emppulin räkytykseen. Tänään heitettiin "olen vaan huomioimatta tai opetellaan haukku käskyn alle" periaatteet metikköön ja otettiin käyttöön vesisuihku. ("Riitti" merkki varoituksena, jos ei toimi tulee suihkuu.. Jos toimii tulee kehuja.) Ihmiset varmaa kattoo ku meikäläinen lenkkeilee koiran ja vesisuihkun kanssa mut katsotaan nyt vähän aikaa. Turhautumista edellisellä lenkillä meinaa EMPPU HAUKKU KOKO AJAN, SIIS KOKO AJAN - NÄKY IHMISIÄ TAI EI! Sekin riippuu paljon energisyydestä, jos Emppu on uninen haukkumisia ei juuri tule, jos taas on juuri leikitty tulee tämän tapaisia RASITTAVIA lenkkejä... Saa nähdä toimiiko. Vesisuihkussa on se hyvä puoli että mä voin pysyä rauhallisena, ei tarvi ruveta huutamaan kilpaa tms.

Yksinoloharjoitukset menee hyvin. Harjoiteltiin tänään niin että menin ulko-ovesta ulos ja samantien takaisin. Emppu hiffas pian idean ja odotteli ilosesti, namipalat toimi lisämotivoijana.

Kosketuskeppiharjoitukset meni tosi hyvin joten siirryin seuraavaan naksuopetukseen eli luopumiseen. Tavoitteena on että voin pitää naksu-herkkukuppia Empun vieressä niin ettei Emppu kuitenkaan koske harjoitusten aikana nameihin vaan odottaa minun antamaa namia.