Ollaan harjoiteltu viime aikoina täyskäännöstä sivulletulon (seuraamisen) yhteydessä. Menee aikasta hyvin sisällä, tarvis vielä häiriötreeniä. Olen myös ruvennut antamaan ruuan odottamisen jälkeen, rikottiin toissa päivänä neljän minuutin rajapyykki, jeee :). Olen antanut luvan ruuan syöntiin välillä niin että pyydän Empun ensin maasta sivulle, välillä niin että annan luvan suoraan kun Emppu on maassa (Emppu meinaa välillä ennakoi sivulle nousemista, joten on hyvä että palkinto tulee välillä suoraan maassaolosta).

Ensi viikon sunnuntaina olisi jälleen möllikset, en ole vielä ihan satavarma mennäänkö mölleilemään vai moikkaamaan Ylvaa pohjoiseen. :) No pitänee päättää pian että joku pääsee meitin tilalle jos näin on.

Uusi (vanha) harrastus meikäläisillä on myös hölkkälenkit. Emännällä on tähtäimessä puolimaratoni ensi keväänä, harmi ettei käppänämaratoneja järjestetä ;). Tänään oltiin tunnin lenkillä Viikin luontopoluilla. Pitäis kai edelleen ostaa se juoksuvyö, toistaiseksi olen kiinnittänyt fleksin kiinnittimellä housujen vyölenkkiin. Toimii ihan hyvin, sillä olen opettanut jo pidemmän aikaa Empulle olemaan vaihtamatta lenkkitien puolta ilman lupaa. Jos pyöräilijä tms tulee vastaan pyydän Empun seuraamaan ("lenkki seuraa", löyhempi kuin toko seuraa) ja palkkaan, ja namit on tietty myös juoksulenkeillä mukana. Emppu ei kyllä osoita hölkillä minkäänlaista väsymyksen merkkiä. Saas nähdä tuleeko adhd:sta super adhd kunnonkohotuksen jälkeen :).

Muuten Emppulille kuuluu hyvää, paitsi että emäntä on harmillisen paljon töissä. Onneksi Maija & Kirke (Iiihana pystykorva, siis se koira ei Maija) ja Marjaana & Roosa on toimineet usein Empun päivähoitajina kun dogsitteri Tanja ei ole ehtinyt. Stor tack päivähoitajille! :)