Oltiin tänään Leena tätin luona Annan ja Ompun kanssa jotka on tullu tänne vierailemaan. Bussimatka meni hyvin paitsi että jollekin intialaiselle piti haukahtaa... Emännällä oli namit mukana vierailumatkallakin, ja kun tädillä oli käyty yritettiin namia laittaa naamaan aina kun tuli ihmisiä vastaan. Jokunen kerta onnistuttiinkin olemaan haukkumatta vastaantulijoita kohdatessa, polkupyörille haukkumatta oleminen tuntuu olevan jo astetta helpompaa. Toivoa siis näkyvissä... :D Ylimääräisten temppujen opettaminen on ollut vähemmällä sillä nameja menee kohtuullisen suuri määrä siedätyslenkeillä, "nätisti" käskyä treenaillaan aina välillä myös lenkkien aikana.

Taluttimessa ei kävellä enää niin nätisti kuin ennen sillä Emppuli on alkanut itsenäistymään eikä pyöri enää niin tiiviisti emännän jaloissa. Koitan ehkäistä huonon tavan tuloa pysähtymällä kun naru kiristyy, ja yllätän naks sanalla ja namilla aina välillä kun talutin on vielä löysällä eikä Emppu ole kerinnyt vetämään.

Tänään oli emännän NIMIPÄIVÄT (onnitteluja ja LAHJOJA voidaan ottaa vastaan myös myöhässä :D) joten Marjaana, Eila ja Aki kävivät vierailulla. Emppuli ei vierasta enää naapureita, myös Leena tätillä käyttäydyttiin tuttavallisesti. :)