Naksahtaneiden treenipaikka ja aika on nyt päätetty. Hallit ja sirkuskenttä ovat buukattuja, mutta Ruosilankuja 2:n kohdalla lienee kuulemma tilaa keskiviikkoisin kello 21.00. Emppu on leikkauksessa toukokuun alussa, mutta reenit alkavat näillä näkymin 20. toukokuuta.

Ollaan edelleen treenailtu yhdellä lihapullalla per ilta ja aamulenkki, ja treenausryhdistäytyminen lenkkien yhteydessä näyttää pelaavan. Seuraaminen on parempaa, liikkeestä pysähtyminen käy nopeasti ja luoksetulosta pysähtyminenkin alkaa pelaamaan hyvin. Myös kaukokäskyt istu ja maahan sujuvat pikkuhiljaa pidemmän ja pidemmän matkan päästä. Tämän hetken haaste on liikkeestä seisominen + koiran kierto. Emppu usein siirtää tassua juuri kun on kiertänyt sen ja on antamassa namia. Olen pyörinyt sitä niin monta kertaa ympäri kunnes sen tassut pysyy paikallaan mutta usein vahvistetiheys on liian harva - vaikeusastetta olisi madallettava. (+ emäntä meinaa pyörtyä sillä pienen koiran ympäri pyöriminen ei muodosta kovin suurta ympyrää.)

Eilen tapahtui muutes pieni päivän pelastus lenkkeillessä. Oltiin oltu lenkkeilemässä maratonreeniporukalla (Emppu tietty mukana) ja odottelin muita merimelojien majan edessä pukuhuoneista ja reenailin Emppua samalla. Harjoittelin kaukokäskyjä ja seuraamista, ja yksi ohikulkija jäi katsomaan ja tokaisi lopuksi.. Wau! :) Ei vitsi että tommonen kommentti pelasti päivän, kiitos tuntemattomalle ohikulkijalle :).