Näin se aika kuluu. Pieni vauhtikäppis on tänään 5-vuotias. Eipä paljon vauhdissa näkyny. Käytiin naapurin Sarin kanssa lenkillä ja koirapuistossa, meno oli aika nopeeta :D. Juhlapäivän kunniaksi tarjottiin dogsitterille jäätelöä ja sipsejä ja mamma sai syödä jäätelöä ja jättää muut urheilut väliin. (Se on normaalisti semmoi friikki).

Kuva on otettu narikasta kun mamma kävi vähän kaljalla. Piti maksaa extraa ku Emppuli piti niin kovaa ääntä. No ei kai sentään, käytiin maanantaitokossa ja tuo paikka oli sellanen jossa Emppu oli helpoin pitää hiljaisena, kun koiria vilisteli koko ajan ohi. Emppu on tokoryhmässä aikamoinen persoona. Muiden koirien kanssa voidaan leikkiä niiden "vireystason" parantamiseksi, mutta Empun kanssa leikki ei kannata - vireys nostaa desibelit kooorviaavihlovaksi. Vireys on muutenkin tosi hyvä ilman mitään sen kummempaa villitsemistä, on aina ollut. Sanovat että se on ominaista naksutetuille koirille. Tiedä häntä, voi olla että luonteellakin on asiassa oma osansa.

Sellasia tällä kertaa. Pääsiäiseksi mennään katselemaan vähän lemmuja maalle ja sitten mummolaan! Taitaa tulla moninkertaiset synttärijuhlat tällä viikolla ;).