Huomaa että kirjotukset on harventunu ku emäntä on alottanu osa-aika päivätyöt. (ti ke to). Emppu on ollu aika pitkää päivää yksin sillä työmatkoihin menee aikaa, yritin kuitenkin helpottaa asiaa ottamalla yhteyden 4H dogsittereihin, vielä ei ole dogsitteriä löytynyt.

Paikallisen Alepan ilmoitustaulu oli ilmoitus 10 vuotiaasta tytöstä joka haluaisi viedä koiria lenkille. Soitin Hetalle ja hän tuli siskonsa kanssa tutustumaan Emppuun. Emppu haukkui aika paljon, joten täytyypä mennä mukaan lenkeille kunnes voin olla varma että Emppu luottaa Hetaan niin paljon että se tulee iloisesti Hetan kutsusta luokse.  Heta käyttäytyi kyllä siskonsa kanssa mallikelpoisesti, he eivät reagoineet Empun rähinöihin vaan olivat hyvin rauhallisia eivätkä käyttäytyneet äkkipikaisesti. Olisi tosi kiva jos Emppu oppisi luottamaan johonkin nuorempaan, usein tuntuu että lapset ja nuoret saavat osakseen enemmän haukkuja kuin aikuiset. 

Ollaan treenailtu aika vähän, pikkasen sivullemenoa ja seuraamista. Niin ja tietenkin ruuanannon yhteydessä ollaan treenattu tuota paikallaoloa, istuen meni 1min 20 sekuntia. "Kuole" käsky unohtui jotenki ihmeellisesti, tai ainakin sen tarjonta on viivästynyt huomattavasti.. Aika mysteeristä... :/

Ollaan opiskeliakamu Reetan kanssa otettu muuten harrastusprojektiksi kirjoittaa palstaa gööttilehteen koirien ravitsemuksesta.. Tosi kivaa ja opettavaista, ehkä lievästi friikkiäkin mutta sellaisia me kai ollaankin (seuraava kuva olkoon siitä todisteena :D)..

                                                     Friikkikynäilijät :D

384154.jpg

Emppu piti aikamoista rähinää myös Reetalle, mutta loppujen lopuksi oltii jo kavereita.. :D (Tosin haukkuminen alkoi taas jos Reeta käveli tai seisoi.)

384151.jpg