Aloitettiin Empun ja Ompun kanssa eilen kennelpiirin koirakoulu (Toko 2). Kouluttelin välillä Emppua ja välillä Omppua, paljon hauskempaa kuin turailla yhden koiran kanssa väsyksiin asti :). Harjoiteltiin paikallaan oloa, parin askeleen seuraamista, luoksetuloa, seuraamisesta maahanmenoa yms. Molemmilla meni ihan hyvin, Omppu oli Omppumaisen innoissaan ja pomppi ylösalas. Emppu haukkui jonkun verran, mutta rauhoittui kyllä kun tehtiin töitä. Ompun kanssa otettiin parin askeleen seuraamista ja luoksetuloa. Se pomppasi hienosti luoksetulossa mun jalkojen kautta sivulle :D.
Ohjaaja kannusti jonkin verran leikin käyttöön opettelussa, mutta koulutan ainakin Emppua mieluummin vain nameilla viimeistelyä lukuunottamatta. Tänää n treenaillaan Kirsin ja Kaisan kanssa Kannelmäessä, ja lauantaina onkin tokokisat. Täytyy myöntää että mun hienot treenitavoitteet ei oo menny ihan tavoiteaikataulun mukaisesti, mutta täytyy ny mennä kisaamaan ja "toivoa parasta" niinkuin jo melkein tavaksi asti on päässyt käymään :D.

Emppu oli viime viikon Annan luona sillä emännällä oli ulkomaalainen allerginen vieras käymässä, ja nyt partanaamat ovat mun luona loppuviikon. On tää kätsyy tää hoitosysteemi. OmppuEmppu on melkein erottamaton ;D.