1204264.jpg

Nyt on Emppu taas trimmattu amatööriottein. Ihan ok siitä tuli, vaikkakin ihan vielä en näyttelyhovitrimmaajaksi ehkä pääsisi ;). Meinasin teettää ajelut ja saksimiset ammattilaisella, mutta paikallinen oli valitettavasti muuttanut, joten tein loputkin itse.

1204260.jpg

Eka päivä oltiin hyvin epäEmppumaisia uudessa kampauksessa (Näkee mm. tuosta hännän asennosta joka EI heilu, ihmeellistä kyllä). Tuttu ADHD tuli takaisin pienen totuttelun jälkeen. Jätin 3 milliä kun ulkona on kuitenkin sen verran tuiskua. Parit eka päivää mentiin takki päällä lenkillä, nyt on ollut niin lauhaa että on hyvä hieman karaistua kylmempien päivien varalle, ADHD kirmaa sellaisella vauhdilla ettei paljon palella kerkeä.


Tilasin muuten yhden kunto-lehden, jossa luvattiin jumppapallo kaupan päälle. Pettymys oli aikamoinen, kun postissa tuli kuvan kokoinen mini-pallo, mikä jumppapallo toi nyt muka on?? Ei se mitään, hommasin itselleni oikean kokoisen ja tuo "nysä" voi nyt viihdyttää Emppua palloleikin muodossa. Potkaisen palloa ja kun Emppu koskee siihen tassulla se saa naksun ja namin. Ihan hyvä homma opetella, koska palloa voi käyttää häiriötekijöiden lisäämiseen muissa liikkeessä, ja silloin on ihan hyvä että Emppu on oppinut "tuntemaan" pallon eikä juokse sitä ihan heti karkuun :D.

1204430.jpg

1204433.jpg

1204432.jpg