Emännän kummipoika (2,5 vuotta) tuli käymään ja pyöri ympäri kämppää 2,5 vuotiaan lailla. :D En uskaltanut pitää Emppua makuuhuoneen ulkopuolella muuta kuin välillä valvonnan alla, ja se haukku.. Ei jumpeliuta että se haukku!! Ei auttanu vaikka laitto makuuhuoneeseen, räksytys jatkui tunteja. Jossain vaiheessa kun syötiin ja Alex istu, se käyttäytyi ihan inhimillisesti jolloin sen pysty päästämään ulos makkarista. Samoin lenkillä se käyttäyty loppujen lopuks ihan inhimillisesti(siis ensimmäisen kilometrin jälkeen jolloin se haukku ).

Mä päästin sen välillä makuuhuoneesta ja syötin nameja Alexin ja Hennan läheisyydessä. (Vastaehdollistamista, jotta Alex ja Henna tulis miellyttävämmäksi). Haukku oli kyllä aika sitkeässä. Onneks Alex oli niin reipas eikä pelännyt Emppua ollenkaan. Yhdessä vaiheessa Emppu tuli ja hyppäs sitä vasten samalla haukkuen, eikä Alex ollu moksiskaan. Se oli kyllä semmonen juttu, mitä ei ois saanu tapahtua myöskää.

Pitää kyllä jatkaa niin ettei Emppu pääse samaan huoneeseen jos tulee pieniä lapsia kylään, mitään konfliktitilanteita ei saa sattua. On turvallisempaa pitää se toisessa huoneessa ja antaa välillä nameja vain niin että on itse mukana tilanteessa. Syvä huokaus..