Hieman laiskasti ollaan nyt harjoiteltu ja kirjoiteltu. Emäntä omistaa jonkin sortin semiputkiaivot joten kun elämässä on muuta aikaavievää asiaa on hankala keskittyä treenaamiseen. Vietettiin juhannus paikassa jossa koiravilinää riitti kahden labbiksen, bokserin ja jonkin pienemmän koiran (en muista rotua) muodossa. Onneksi Ylva-labbis oli jo ennestään tuttu. Emppu sai pientä höykytystä bokserilta, onneksi ei tosin sattunut enempiä mutta kyllä se tais sitä pelästyä. Pidettiin ne sitten loppujuhannus erillään, mutta huomas kyllä että tapahtuma stressas vähäsen, oli varsinkin sunnuntaina tosi väsynyt ja halus vapaaehtosesti aittaan missä nukuttiin.

Koko viikko ollaan oltu nyt vähän maha sekaisin, en tiedä söikö jotain sopimatonta vai mitä. Syöttelin raejuustoa ja riisiä sekä maitohappobakteerijauhetta. Tänään näytti jo paremmalta, eikä Emppu viime yönä edes herättäny mua ulos niinkun on edellisinä öinä tehnyt. Ihanaa, yöllä viiden aikaan ulosvienti kolmannesta kerroksesta ilman hissiä ei ole maailman mukavinta puuhaa varsinkin jos se täytyy tehdä jopa kahdesti.. (Niinkuin esim tiistai yönä)

Emppu lähtee perjantaina "mummolle ja papalle" sillä emännällä on polttarimenoja (joo ei tod omiaan ;)), ja jää sitten Annalle hoitoon sillä emäntä lähtee ensi viikon lopulla KANAKURSSILLE, JEEEE!! :)