Emppu ja Omppu viettivät viimeisimmän viikon yhdessä hoidossa emännällä tai Ompun emännällä. Ompulla oli juoksu, joten nartut pökkivät toisiaan Ompun houkuttelemana (sori Omppu) ja tekivät muitakin riiviömäisiä juttuja. (Riiviöviikon hetelmiä: Emppu haukkui lenkeillä PALJON, Pidettiin Annan Ottoa hereillä ulvomalla yhdessä naapurin koiran kanssa (Otto on yötöissä, nukkuu päivät), Antin tuliaissuklaat syötiin, Tiinan & Antin kotona haukuttiin, ovia raavittiin yöllä, pyykkitelineet kaadettiin, matolle oksennettiin suklaansyönnin jälkeen yms..).  On ne sellasia kullannuppuja ;).

Lauantai yönä Emppu vaikutti kovin levottomalta, pyöri ympäri kämppää, läähätti ja koitti päästä syliin, lähti eteenpäin ja kiipesi lopulta saunan lauteiden ylimmälle lauteelle läähättämään. Soitin eläinlääkäriasemalle ja lääkäristä vaikutti siltä, että koiralla oli jonkin sortin kipuja. Annoin kipulääkettä ja odottelin puolisen tuntia. Taaskaan ei helpottanut, joten lähdettiin lauantai yönä päivystävään eläinlääkäriin.

Tulos oli hiukka huvittava - ristiselkäkramppi todennäköisesti liiallisesta pökkimisestä. Emppu sai relaksantti/kipulääkepiikin ja rajoitetut lenkit ja kipulääkkeen viiden päivän ajaksi. Emppu pääsikin hyvään lyhytlenkkiseen hoitoon "mummolaan", sillä emäntä lähtee työmatkalle ensi viikoksi. Voi Emppulia.. Tää on nii tätä.