Nyt ollaan harjoiteltu hajoerottelua ihan issesseen kiireistä johtuen (ei kerkiä Konalaan saakka).  Pikkasen näyttää hiffausta löytyvän, kun laitan kaksi purkkia kehiin - mutta välillä tulee "stoppi". En ole käyttänyt nyt negatiivista rangaistusta, vaan odotan että Emppu tekee liikesarjan "oikean purkin haistelu+ilmaisu (tökkää tassulla mua)". Väärää purkkia ei saa haistella ennen ilmaisua, mutta väärän purkin haistelu ennen oikean purkin haistelua on sallittua. Oikea purkki on ollut edelleen hiukka helpommalla paikalla kuin väärä purkki, mutta yritän vähitellen vaikeuttaa purkkien järjestystä.

Tunnistettavat pilttipurkit. Empun pitää erottaa keltainen purkki, jossa on teetä. (Myöhemmin voin vaihtaa teen toiseen purkkiin.)
1577347.jpg

Tunnistuksen jälkeen (oikean purkin haistelu) Emppu tulee ja ilmaisee, eli laittaa jalan mun jalan päälle. Feikki-ilmaisuja tulee jonkin verran sinisen purkin haistelun jälkeen, mutta en ole käyttänyt siinä nyt negatiivista rangaistusta. Hajuerottelua harrastaneiden kommentit ovat erittäin tervetulleita! :)

1577362.jpg