Kävin viime viikonloppuna kana 2 kurssilla, tosi kivaa ja opettavaista oli jälleen kerran! Aiheena oli ärsykekontrolli. Varasin jo kana 3 kurssin ensi heinäkuuksi, mikä onkin sitten neljäpäiväinen treenaussessio. Kyllä sitä aika puhki oli kolmenkin päivän jälkeen, saas nähdä miten 4 päivää menee. Kanat oppi hienosti vaaditun tehtävän (odota vähintään 20 sekuntia käskyä ja nokkaise käskystä mustaa pistettä seinässä) ja ehdittiin aloittaa myös noudon opettelu. Aivan ihania noi kanalaiset.

Empun kanssa treenailtiin Tikan kurssilla taas liikkeestä pysähdystä. Siihen tarvitsee lisää treeniä ja varmuutta. Ei muuta kuin seiso-käskyn kertausta alusta alkaen niin että häiriötkin saadaan siedätetyksi.

Paikallaanolo 3 minuuttia meni erinomaisesti ilman mitään ongelmia testatessa, mutta sitä pitää silti treenata varmemmaksi ja pidemmäksi ihan kotioloissa (ollaan vasta keskimäärin 2 minuutin odotusajoissa kotona, joten 3 minuutin paikallaanolo ilman näköyhteyttä oli aika kunnianhimoinen vaatimus - onnistui, ihme kyllä! Emppu on niin taitava..)

Sitä juoksutarkastusta pitäisi kyllä oikeesti ruveta treenaamaan.. Ehkä täs joku päivä innostuis :D.