Nyt on sitten tokat möllitokot ohi :). Saatiin rutkasti enemmän pisteitä kuin ensimmäiseltä kerralta :D, kyl myö kehitytään kohinalla (Kuhan emäntää ei laiskottais niinku viime aikoina :))

Tässä tulokset                         pisteet              kerroin                pisteet

Luoksepäästävyys                       9,5                    1                        9,5
Paikalla makaaminen                     5                      3                        15
Seuraaminen kytkettynä                 7                     2                         14
Seuraaminen vapaana                    7                      4                         28
Maahanmeno seuraamisen yht       9                       2                          18
Luoksetulo                                     9                       3                        27
Seisominen seur. yht.                      0                       2                        0
Estehyppy                                     5                       2                       12              
Kokonaisvaikutelma                      8,5                    1                       8,5

Kokonaispisteet                                                                              132          

Mä olin suoritukseen taas tosi tyytyväinen. Luoksepäästävyys oli tosi iloinen ylläri! Tuomari huomioi kyllä arkuuden ja rapsutti Emppu vain hiukka niskan takaa. Emppu meni seisomaan muttei ruvennyt muuten hötkyilemään.

Paikallaan makaaminen meni täysin odotettavasti pieleen (oikeis tokokisois ois menny nollille) sillä kentällä oli pari häiriötekijää joihin ei oltu varauduttu. Ensimmäinen oli tihkusade ja toinen lepattava muovinauha joka rajasi tokokenttää. Molemmat siis varteenotettavia häiriötreenitekijöitä. Emppu nousi ja läx kälppimään, onneks tuli kutsusta hyvin luokse ja laitoin sen uudestaan makaamaan.

Seuraamiset menivät juuri niin kuin ajattelin ja voi olettaa. Pari askelta menee hienosti mutta koska kestoa ei ole vielä lisätty, tuli haahuilua mutta kyllä se suurinpiirtein lähellä oli. Seuraaminen juosten meni mun puolelta liian nopeasti, hitaampikin askellut riittäisi kuulemma pienen koiran kanssa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä oli odotettu bravuuri, mutta valitettavasti se tuli hiukka liian aikaisin (varmaan joku tiedostamaton ennakkomerkki tms., meni muuten itse seuraamisessakin maahan kerran)

Luoksetulo tuli tosi hienosti ja vauhdikkaasti, odottamisessa ei ollut ongelmia. Sivullemenossa tosin oli vaikeuksia koko kisan ajan, Emppu ei jostain syystä ole tule enää sivulle ilman houkuttelua. (Oma teoria on intensiivinen seisomisen treenaus, ei tarpeeksi hyvä sivullemeno käskyn treenaus sekä trimmattu turkki, sivulletulo meinaa tyrehtyi trimmauksen jälkeen)

Seisomista ei oltu treenattu laisinkaan seuraamisen yhteydessä, mutta ylläri ylläri, kun sanoin Top se seisahti hetkeksi ja juuri sillä sekunnilla!! Olin tosi positiivisesti yllättynyt! (Tuli tietty myöhemmin perässä koska sitä ei oltu treenattu joten pisteet meni nollille) Treenattiin top sanaa kävelemisen yhteydessä kisan jälkeen, ylläri sai innostumaan taas sen opettamisesta. Kyllä Henkan opeista tais olla apua :).        

Este ois menny myös oikeissa kisoissa nollille sillä Emppu ei hypännyt ekasta käskystä, meni esteen eteen mutta stoppasi siihen. Saatiin kuitenkin yrittää uudestaan ja tokasta käskystä mentiinkin yli.

Seuraavat treenisuunnitelmat on se top liikkeen loppuunvienti (myös etäisyydellä jotta saadaan se hypyn yhteyteen), tämän jälkeen aloitan sivu käskyn uudelleenopettamisen ja keston lisäämisen.