Viralliset tokokisat 3.11 on nyt sitten peruttu. Ihan hyvä juttu etten opeta Emppua haukkumaan tuomaria. Parempi saada kaikki liikkeet varmaksi ennenkuin menen virallisille vesille, täytyihän tämä oppia oman kantapään kautta. (Henkka vois tähän väliin sanoa "Mitä mä sanoin..."  ;))
Tähtään nyt 200 pisteeseen 160 pisteen sijaan tokokisoissa, jotka järjestetään 22.4 Helsingissä :).
Treenattiin Sannan kanssa luoksepäästävyyttä viime torstaina. Tosi kiva tutustua tyyppiin jolla on samantyyppinen ja ikäinen käppänä kuin itsellä, ja kaiken lisäksi samanlaiset koulutusperiaatteet. Vaihe 2. koulutussuunnitelmassa sujui jo hyvin sillä Emppu ei enää noussut seisomaan. Pientä pälyilyä ja epävarmuutta oli kuitenkin vielä nähtävissä joten en siirtynyt vielä seuraavaan vaiheeseen.
Lisäksi olen harjoitellut seuraamiseen keston lisäystä lenkeillä. Olen lisännyt hieman hienosäätöä, elikä palkitsen vain seuraamiset jossa katsekontakti pysyy koko ajan minussa. Aikaisemmin myös seuraaminen jossa katse on hieman harhaillut on kelvannut. Aloitin aluksi yhdellä ja kahdella askeleella, sillä katseen poiskääntyminen on tapahtunut hetkellisesti juuri ensimmäisellä askeleella. Nyt ollaan päästy lenkeillä jo kymmeneen askeleeseen niin että katse pysyy tiiviisti minussa. Jos katse kääntyy, pysähdyn ja aloitan alusta sivu asennosta. Käynnistä tulee myös hienon "passagemaista" sillä Emppun on koko ajan valmiina istumaan. Nyt pitäisi vaan keksi miten opettaa täyskäännös niin ettei katse putoa hetkellisesti. Katseen putoaminen on säännönmukaista käännösaskeleen aikana. Naksutinta ja sitä tarkkaa ajoitusta I guess, maybe tomorrow - olin eilen juhlimassa.