Aloitettiin kisailevien tokoryhmässä lauantaina. Treenattiin jälleen juoksutarkastusta toisen kurssilaisen avulla, sekä mm. kaukkareita. Juoksutarkastustreeni meni kohtuullisesti, tosin kosketus kädessä ei pitänyt, joten kriteeri taisi nousta hiukka liian nopeasti. Pitänee vielä tehdä treeniä ilman nenäliinaa aluksi. Paikallaanolo ilman näköyhteyttä sujui erinomaisesti, Empun katse pysyi tiukasti ovella eikä keskittymiskyky herpaantunut muihin asioihin. Jääkaapin satunnaislukutaulukon käyttö keston lisäyksessä näyttää toimivan siis todella hyvin.

Korjattavia asioita olisivat seuraamisen käännökset ja kaukkarien seisomaan- ja istumaannousut niin, että takajalat pysyvät paikallaan. Ajattelin treenata kaukkareita sheippaamalla ja valikoimalla parhaat siirtymiset. Yhdistelmiä on monia, jotka on kaikki treenattava erikseen..

maahan+istu
maahan+seiso
istu+maahan
istu+seiso
seiso+maahan
seiso+istu

Taidanpa siis passata käännösten harjoittelun ja keskittyä näihin kaukkareihin. Do diih, tekemistä riittää.. Seisominen on heikon lenkki, saas nähdä miten vahvistuu näiden harjoitusten jälkeen. Jatketaan edelleen juoksuharjoitusten tekoa joka koirakoulukerralla kun vieraita ihmisiä on käytettävissä.

Yksi kysymys tuli mieleen, voiko kisoissa tuomari pyytää esim. kahta maahanmenoa peräkkäin vai onko seuraava kaukokäsky aina eri kuin edellinen?