Onnistuttiin eilen todella hyvin luoksepäästävyysharjoituksessa! Luoksetulijana oli Henkka, ja tavoite tuli täyteen eli Henkka rapsutteli Emppua kumartuen ja puhuen noin 5 sekunnin ajan (ehkä pidemmänki) ja kääntyi sen jälkeen pois. Mä palkitsin Empun vasta koko prodesuurin jälkeen! Tätä ei aloitettu suoraan vaan ensin tehtiin lievempiä versioita, eli ensin lähestymistä, sitten kyykistymistä, sitten kumartelua pidemmän matkan päässä, sitten kumartumista lähempänä, sitten kumartumista ja koskemista ja lopulta kumartumista, koskemista ja puhumista.. Oli hyvä tehdä asia näin vaiheittain, sillä Empussa näki heti jännityksen jos edettiin liian nopeasti. Hyvä Henksu!! Naks naks!!

Tänään treenaan Heepun kanssa luoksepäästävyyden merkeissä ja ens maanantaina nähdään taas Kaisan ja Kirsin kanssa. Silloin voisin ruveta harjoittelemaan toko-liikesarjoja.

Hei kuka haluis Empun hoitoon ens viikon ke - pe? Mä alan tulla epätoivoseks :/... (Työkeikka ja luottohoitajat on kiireisiä, no ehkä joku löytyy pitää soitella).

... Hoitaja löytyi Viikistä, jee jee :)