Treenattiin tottista K&K:n kanssa Kannelmäessä. Kaislalle opetettiin hyppyä naksuperiaatetta hyväksikäyttäen, Kirsi antoi toisella puolella namin ja naksautti hypyn aikana. Meni tosi hyvin, ei olisi uskonut että käskyä ollaan treenattu vasta tosi vähän aikaa.

Kirsi & Pimu tekivät tottistreeniä "kokeen omaisena tilanteena" niin että palkkio annettiin vasta autossa. Näytti aivan sikkehienolta, meitiä vähän viherrytti, tai ei ihan vähääkään :).

Myö treenattiin Empun kanssa estettä. Meni niin hyvin että lisäsin liikkeeseen vähän häiriötä (pölöttävät ja kävelevät K&K esteen ympärillä). Häiriöt vaikuttivat liikkeeseen selvästi, mutta saatiin tehtyä este kuitenkin. (Ei tehty ihan koko liikesarjaa vaan palkkasin seisomisesta jo omalta puolelta sillä vaikeusaste nousi niin paljon.). Tokalla treenikerralla otin luoksepäästävyyden ilman palkkaa ja sen jälkeen hyppytreenin, meni jälleen hyvin. Eiköhän me jotain sieltä tokokisoista saada lauantaina (Hyvinkää, snautserimestaruus), jos ei muuta niin kokemusta :D.