Voihan Emppuli. Yksinoloharjoitukset eivät mene ollenkaan hyvin. Nytkin Emppu vikisee kuin mikäkin pikkuapina. Haukkumisiakin on tullut jonkin verran. No tämmöstä se on , ylä ja alamäkeä. :)

Tein yksinolotilasta suuremman ja menen aina sinne käymään kun Emppu käyttäytyy asiallisesti. Mun pitäis mennä tänään kirjastos käymään mutta tää ei näytä nyt ollenkaan lupaavalta.. Kai se on vaan lähettävä ja jätettävä toinen vinkumaan.. :(

....jatkuu...

Emppuli jäi tosiaan vinkumaan mutta takaisin tullessa se oli selvästi levännyt. Päätin että aloitan yksinoloharjoitukset ensi viikolla todella alusta ja menen eteenpäin hitaammin kuin ensimmäisellä kerralla. Välttämättömiltä asiakäynneiltä en voi enää kyllä välttyä mutta yritän tehdä ne Empun uniseen aikaan.. Kaipa niistä yksinoloharjoituksista voi toivon mukaan silti olla hyötyä.

Naksuttelut ovat hollilla kunnes löydän Empulle tarpeeksi motivoivan herkun / ilma vähän viilenee.

Seuraava koulutustavoite on haukkumisen assosioiminen käskyyn ja riittää käsky. (Riittää ja etusormi ylös = hiljaa). Haukkumisen käskysana voisi olla vaikka perinteinen "kova sana". "Kova sana" sanan voin sanoa vaikka joka kerta kun Emppu aloittaa haukkumisen. (He he, ohikulkijat varmaa ihmettelee että mitä se tollasta "opettaa") Riittää sanan sanon kun Empun haukunta ei ole kovin intensiivistä - käsky voi kiinnittää sen huomion ja haukkuminen todella loppuu, riittää sanan vahvikkeena käytän aluksi esim taputusta tms. Palkinnoksi sitten kehuja ja namia jos on.

Kom käsky on toiminut edelleen hyvin sisällä ja ulkona, hon är så svenskspråkig :).

Että sellaisia suunnitelmia, nyt lähden kuitenkin Empun "mummolle ja papalle" ja juhannuslomille, lisää raporttia taas ensi viikolla :).