Huomisen mätsärit taitaa jäädä seuranpuutteessa väliin, mutta sunnuntaina päätin lähteä möllitokoilemaan. Olen treenannut Empulle maahanmenoa ja odottamista satunnaisesti eri kohdissa lenkkiä (mm. eri alustoilla: hiekka, asfaltti, nurmikko, polku yms.), aika on ollut tosin huomattavasti lyhyempi kuin tokokisojen 2min. Tänään kokeilin maahanmenoa kentällä häiriötekijän  läsnäollessa ( häiriötekijä eli Kirke, ei millään pahalla Maija, ihan koulutustermi vaan :D), ja puolitoista minuuttia meni hyvin odottaen maassa (Voi olla et ois menny kauemminki emäntä otti varman päälle). Taitaa olla säkästä kiinni meneekö möllitokoissa tuo kaksi minuuttia, vielä siihen ei olla ihan valmiita (häiriötekijätreeniä tarvis enemmän) mutta jos sattuu menemään olen hyvin iloisesti yllättynyt.
Seuraaminen menee huomattavasti paremmin kuin ennen viime möllejä, olen treenaillut täyskäännöksiä ja kokeilin myös seuraamista juosten. Katsekontakti ei nyt ole ihan niin tiivis kuin saisi olla, yritän naksautella välillä kontaktista seuraan aikana. Seuraamisesta maahan ja seisominen menevät hyvin ja nopeasti, mutta - käskyt menevät sekaisin. Lisää erottelutreeniä vaan, täytyy toivoa että kisoissa Emppu "arvaa" oikean käskyn. Este menee ihan ok sisätiloissa, olen yrittänyt rakentaa liikesarjaa niin että Emppu jää seisomaan esteen toiselle puolelle, mutta se on vielä aika häiriöherkissä kantimissa. Luoksetulo meni tänä iltana tosi hyvin, kyllä huomaa että kannattaa treenata sitä iltahepulin aikana - nopea luoksetulo vahvistuu.

Kirkelle opetin ulkokentällä nimeen reagoimista (Kutsu Kirke, jos katsoi naks + nami) ja sisällä kosketuskeppiin koskemista. Kosketuskepin idea alkoi selvästi hahmottumaan.

Kirke ja Emppu mietteliäänä..

902098.jpg