Emännän Ruotsinreissu peruuntui joten vietimme viikonlopun Lahdessa. Myöhäinen sosiaalistumiskausi alkaa olla jo lopuillaan mutta onneksi kerkesimme totuttamaan Emppua moniin eri asioihin näin loppumetreillä. Kävimme Petran "kauhukartanolla" jossa tutustuimme Petran Luna koiranpentuun ja aikuiseen Lilli koiraan. Emppu pääsi myös tutustumaan hieman uimiseen, hevosiin ja koiraystävälliseen kissaan. Seuraavana päivänä saimme kokemusta kavereiden vauvoista ja niiden kovista äänistä, Emppu omaksui myös hienosti paikkansa lastenrattaiden alaosassa jossa se matkusti pitkiä matkoja. :) Kävimme myös äitin ja isän veneellä jossa Emppu nukkui tyytyväisesti - synnynnäinen reissaaja, ei paljoa hötkyile.

Kantokassissa olo alkaa sujumaan, tosin bussissa Helsinkiin tullessa piti haukkua matkustajat pystyyn - onneksi asia herätti vain hilpeyttä... Matkustajilla ei myöskään ollut mitään oikeutta käydä bussin vessassa tulematta haukutuksi...

Treenaus on ollut vähän sitä ja tätä, mutta istumaan on jo opittu aika hyvin. Olen opettanut istumista hieman ärsykekontrolliin.. (Mikäli Emppu istuu ilman käskyä jatkan matkaa ja palkitsen vain kun istuminen tapahtuu käskystä.) Seuraavaksi olen suunnitellut maahanmenon ja/tai tassun opettamista.