Eilen käytiin siis Vantaan Petikossa kisaamassa. Emppu oli niin mainio, ja saikin epävirallisen tuomariston suusta lempinimen koomikko.

Paikallamakuu sujui taas Emppumaisen hienosti. En muuten muista kertaa jolloin olisi tullut alle 10 pistettä kokeessa, pitää ennaltaehkäistä ongelmia joita voi tulla korkeammissa luokissa - usein taantumaa paikallaanmakuussa. Oma teoriani siitä on, että palkinnon mahdollisuus lyhyemmillä paikallaanmakuilla unohtuu (epäsäännöllisyys) ja koira miettii että "sama kai tässä on miten olla paikallaan, palkinto tulee vasta 3 minuutin päästä kuitenkin. " Tässä siis hyvin tieteellinen ja eksakti hypoteesini asiasta ;D. Pitäisi löytää kisaolosuhteet jossa treenata samantapaisesti myös lyhyempiä aikoja - huolimatta siitä että suoritukset ovat menneet tähän asti upeasti.

Koomista toimintaa nähtiin seuraamisesta paikallaanmakuussa. Ei meinannut lähteä seuraamaan ja haukkui kun käskin sitä perään. Ennakoivuus tässäkin liikkeessä on tullut jo päälle, vaikka on vasta toiset avoimen epäviralliset. Pitää siis harjoitella kisaolosuhteita epäsäännöllisessä järjestyksessä.

Paras suoritus oli kuitenkin nouto - Emppu haki sen innokkaasti ja pokkana asettui sen jälkeen täydelliseen perusasentoon - tuomarin viereen! :D. Aika moni repesi siinä tilanteessa, emäntä lukuunottaen. Voi mun pientä käppänää :).

Huvittunut tuomari ja Emppu-noutaja :)
1246604328_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 10 pisteen hyppy :)
1246604381_img-d41d8cd98f00b204e9800998e