Rallytokokisat sujuivat hilpeässä tunnelmassa koiraurheilukeskuksessa. Osallistujia oli tällä kertaa vain kolme tod. näk. ylioppilasjuhlapäivän takia, mutta se ei menoa haitannut. Saimme hieman lainakoiria Liljan valikoimista, joten sijoituksia tuli myös muiden koirien kanssa! :)

Rallytokokisojen virallisia tuloksia ei ole vielä tullut nettisivuille, mutta voittajaksi selviytyivät Ompun omistaja Anna sekä Vilma (oliks se vilma.. (?))

Tadaa... Voittajat työskentelemässä ympyrää vasemmalle. Huomatkaa hihnan löysyys ja koiran iloinen olemus, jotka ovat rallytokossa tärkeitä. Kouluttaja saa heilua, viittoa ja käyttää ääntä.
1614599.jpg

Ja ehkä toiseksi (en oo ihan varma, korjaan myöhemmin jos meni väärin) Tiina (siis MINÄ ei Lilja :D) ja tuo seuraavassa kuvassa oleva suloinen 12 viikkoinen rotweiler otus Nöpö (Extra vaarallinen ;)). Rally tokossa koiraan ei saa koskea, mikä oli kyllä tosi hankalaa kun työparina oli noin söpö otus.

1614601.jpg

Empun ja Ompun kanssa saatiin sitten myös ihan ok tulokset, tosin me ei ainakaan Empun kanssa menty ihan huipulle johtuen ohjaajan mokista. (Emppu oli kuulemma ihan paras :D). Kiristin hihnaa pari kertaa, ja rally-tokossa saa alokasluokassa miinuspisteitä jos hihnan lukko nousee ylöspäin. Lisäksi tein jonkun pisteen väärin ja jossain kohtaa jouduin uusimaan tehtäväpisteen. (oho.. :D)

Tässä Emppu ja Omppu vuoroansa odottamassa (kieli pitkällä).

1614606.jpg

Tosi kivat ja rennot kisat kyllä, ja rata meni hienosti läpi Empun kanssa ilman makupaloja! (Okei nöpö sai lapsenpalkkiota :D)

Mäkään en selvinnyt ilman villakoirakiintiötä ;), tässä Nasu ja meikäläinen. (Tehtiin avointa luokkaa ilman hihnaa, tästä ei tehty pistelaskentaa).

1614603.jpg

Täytyy sanoo että kyllä Rally rulaa!! :D

Seuraava koulutustavoite olisi joko toko AVOn nouto tai Rallyn Seiso + kävele koiran ympäri. Luoksepäästävyys on edelleen (lähes ikuisesti) treenissä, nyt on lähestyjinä ollut jo kaksi vierasta miestä ja kaksi uutta vierasta naistakin. Viime kerralla nainen sai tarkistettuu korvatkin molemmilla käsillä. Namia on sadellu baarista ulos, mutta täytyy harventaa tässä jossain vaiheessa (ku/jos uskaltaa).