Kanttarellitreeni jatkui taas eilen. Nyt paikalle tuli ylimääräinen häiriötekijä, joten en ottanut vielä muovipussia vaan harjoittelin purkilla jonka sisällä oli kanttarelli, niinkuin toissapäivänä. Ainut erotus oli, että nyt lisäsin joka kerta käskysanan kun Emppu haisteli purkkia ja meni istumaan. Pari kertaa pyysin myös Emppua istumaan hetkeksi ennen kun pääsin sen purkin luo "kanttarelli" -käskysanalla. Toimi hyvin!

Ylimääräinen "häiriötekijä" oli siis Omppu, jota Emppu kyttää kuin hai laivaa vaikka se siirrettäisiinkin toiseen huoneeseen. Treenit sujuivat kuitenkin edellisellä vaikeustasolla hyvin. Ompun mamma Anna on kipeenä, joten Omppu on nyt mun luona kunnes toisin lausutaan. Ompullekin aloitettiin tottakai kanttarellitreeni. Ainut erotus oli, että en käyttänyt Ompulle ilmaisuna istumaanmenoa vaan maahanmenoa, koska se tarjosi sitä niin hanakasti. Omppu oli aivan yli-innoissaan, ja loppujen lopuksi kun otin kanttarellipurkin esille se ryntäsi sen luo täysiä, tunki nenänsä sen kanteen ja meni maahan niin että nenä pysyi kanttarellipurkin kannessa kiinni. Hassu Omppu, ja niin oppivainen :)

Eilen saivat lähijunassa aikamoisen shown aikaan, meikämammaa vähän nolotti. Omppu hyppäsi pois sylistä ja Emppu rupes sit ärrimurreilemaan. Rupesivat tappelemaan ihan tosissaan ja koko junanvaunu kääntyi katsomaan. Loppujen lopuks sain ärrimurrini kainaloon ja menin pikaisesti ja punaisena ulos, hyvä että ehdittiin oikealla asemalla ulos, niin hurjaksi se ärrimurreilu yltyi. Ulkona meno ei sitten tietenkään ollu pientä murinaa suurempaa, kaipa se oli se ahdas tila ja se, että Omppu hyppäs mun sylistä Empun tilaan tms..