Pidettiin naksahtaneiden treenit Viikissä eilen naksahtaneen porukan kanssa (Tuttuja naksuleireiltä). Kiitos Kirsille kun soitteli ja pyysi ryhmään mukaan, oli kyllä tosi hyvät treenit rennossa mutta suunnitelmallisessa ryhmässä. 

Mukana oli siis Henkka, Kirsi minä ja Kaisa. Kaisan blogista löytyykin selostukset siitä mitä teimme Pimun kanssa, joka on hiukka haukkuherkkä labradorinnoutaja. Hyvä harjoitus, joka ei varmasti olisi pahitteeksi Empullekaan.

Me harjoiteltiin Empun kanssa luoksepäästävyyttä. Ensin luokselähestyjinä olivat normaalit ihmiset, sitten vaikeutettiin häiriötä ja laitettiin asialle Henkka. (Sorge, oli aivan pakko). Viimeisenä häiriönä oli "vanha nainen" Kaisa, joka narisi ja konkkas luokselähestyessään. Kummallinen kävelytyyli kyllä vaikutti yllättävän paljon Empun epäilyksiin, mutta onneksi päätettiin treeni onnistumiseen. Annoin naksun ja namin kun ihmiset ovat kyykyssä ja koskevat Emppuun, mutta pitänee vielä harjoitella niin että annan namin vasta kun ihminen lähtee pois päin. Kyykystä ylösnouseva ihminen on meinaa tarkemmin ajateltuna Empulle aikamoinen ärsyke, ja joissain möllitokoissa haukku on tullutkin vasta siinä vaiheessa.

Päästiin tokokisoihin Hyvinkäälle 16.8. Sitä ennen on opeteltava eri liikkeitä sarjoissa, jotta motivaatio pysyisi yllä vaikkei palkintoa heti tulisikaan.