Emppu on huomionkipeä lamppuharja. Hih.
Anna oli täällä käymässä, Ottokin oli mukana yks ilta. Mä olin hyvää seuraa, kovassa flunssassa. Lisäksi ne sai kuulla mun hehkutusta emännän saamasta kesäduunista koko illan, jee jee. Emppu oli tosi ilonen kun oli enemmän ihmisii joilta sai HUOMIOOO... Se vaan hyöri AnnaOton ympärillä. Huomio olikin oiva motivaattori vahvistaa "give me five" temppua, joka alkoi sujumaan aika luotettavasti. (Tosin välillä se oli "give me ten", innokkuutta riitti.)

Empulla on ollut tänään ja eilen pientä vatsavaivaa - halus ulos tosi monta kertaa ja heti ulos mennessä piti päästä kakkalle. Herätti mut yölläkin kun halus ulos, mikä on kyllä ennenkuulumatonta. En päästänyt sitä yöllä ulos, joten tortut vedettiin sitte lattialle. Mitäs siihen nyt sitte sanomaan, eipä pieni mahavaivalleen mitään voi. Toivottavasti ei jatku kauaa ettei tule lääkärireissua, pitänee pitää peukkuja pystyssä.

Heta kävi ulkoiluttamassa Emppua tänään ensimmäistä kertaa yksin. Oli kuulemma mennyt hyvin, haukkunut vähän ohikulkevia ihmisiä.

Emännän kesätyöhön kuuluu jonkin verran matkustamista ja hotelleissa yöpymistä, joten voi olla että Emppu menee kesäkotiin mummolaan osa/kokoaikaisesti :/. Toivottavasti asia kuitenkin järjestyy niin että Emppu voi pysyä täällä kesänkin, riippuu paljon työnkuvasta mistä kuulen pian tarkemmin - Peukut pystyyn.