Oltiin viikonloppu Lahdessa, Emppu tuli aivan hulluks kun näki "mummon ja papan" :D. Auuts nyt Emppu haukkuu joillekki ulkopuolisille äänille.. Mä en oo huomaavinaankaa... Lopettas jo.. No onneks se ei tee sitä kovin usein. Joku koputtaa naulaa seinää, se saa sen usein haukkumaan.
Reenaus on ollu vanhan kertailua. Trimmeriharjoitukset alotettiin taas tänään hieman kauempaa kuin viimeksi, oli meinaa hiukka peruutusta joten päätin ottaa siedätyksessä askeleen taaksepäin.
Vetämisharjoituksia ollaan tehty nyt koko kipsinpitoajan. Se kehitys on hidasta sillä palkintona on negatiivinen rangaistus, eli kävely estetään kuljettuun suuntaan kun esiintyy vetoa. Yleensä vaihdan suuntaa kun vetäminen alkaa, mutta välillä vain pysähdyn ja odotan että hihna löystyy. Aika hidaasta on kehitys ja lenkit on aikamoista siksakkia tossa latokylän pihalla :D. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa..
Hampaiden veto sujuu yllättävän hyvin, ei oo tarvetta tapella kun Emppu tietää että vain paikallaanololla pääsee niistä ärsyttävistä suuhun tungettavista sormista eroon.