Käytiin Suomen Collieyhdistyksen järjestämissä mölleissä (helpotetut liikkeet) tänään. Ihan kaikkia alokasluokan liikkeitä ei ollut mukana, ja arvostelu oli helpotettua, mutta möllit olivat erinomainen mahdollisuus päästä vähän harjoittelemaan liikkeitä makupaloja hyväksikäyttäen.

Pisteet

Luoksepäästävyys 10 p
Paikallamakuu 1 min 10 p
Seuraaminen hihnassa 8,5 p
Liikkeestä seis 10 p
Luoksetulo 9 p
Hyppy 10 p
Kokonaisvaikutelma 9,5 p

Tässä möllissä kaikki liikkeet olivat kertoimella 1 joten tulos ei vastannut "virallisten kokeiden" tulosta. Hauska huomata että jotkin liikkeet jotka viime kerralla eivät sujuneet niin hyvin, olivat kymppejä (liikkeestä seis ja hyppy), kun taas esim seuraa ei mennyt yhtä hyvin kuin viime kerralla (rupesi nuuskimaan alussa maata). Virallisissa kokeissa on siis kaikki mahdollisuudet olemassa :). Sen myös opin että minun kannattaa tuoda Emppu koepaikalle jo aikaisemmin. Keskityskyky oli parempi kun oltiin hengattu paikalla jo jonkin aikaa - seuraaminen ja muut liikkeet sujuivat paljon paremmin kun alkusählingistä oltiin päästy. Ajattelin myös tehdä kosketuskeppiharjoitusta tms keskityskykyä herättävää harjoitusta koepaikalla ennen seuraavan kokeen alkua, voipi parantaa huomion saamista.

Mölleihin osallistui muuten parikymmentä koiraa ja sijoituimme jaetulle viidennelle sijalle. Emppu sai palkinnoksi siankorvan :).