Viikonloppu sujui mukavasti Kuopiossa. Ylva oli vallan innoissaan että sai viikonlopuksi kaverin. Tulivat hyvin toimeen, vaikka Emppu välillä vähän käski käppänämäisesti ;). Ylva osas hyvin huomioida sen että Emppu on pienempi, eikä ihan miten tahansa saa tohottaa - hyvä Ylva! :D Ylva opetti myös Empulle hieman uimisen alkeita, uskallettiin mennä jopa kahlaamaan asti kun toinen näytti edeltä uimalla että vedessä on niin maan mainion hauskaa!

Koulutussessiot ovat muuten mainiota ajankulua junamatkan aikana. Naksuttelin Empulle seisomista ja hampaiden näyttöä. Seisomisen latenssi sujuu nopeammin välillä, välillä ei - voipi olla että junanaksuttelu oli aikamoinen häiriöympäristö. Näyttää siltä että seisominen on meikäläiselle kouluttajana hankalin temppu jota olen opettanut. No mutta, toistoja toistoja ja miettimistä. Hampaiden näyttö sujui hyvin, olen liittänyt jo käskyn "näytä hampaat". Etenin niin että hampaiden tarkastuksen jälkeen silitin selästä ja tein hiukka ns. "juoksutarkastusta", sillä Emppu arkailee sitä hyvin paljon vieraan ihmisen tekemänä. Seuraavaksi voisin myös lisätä tassujen nostamista tms.

Emppu on aivan poikki viikonlopusta ja nukkuu tyytyväisenä lattialla ketarat ojossa, pitänee kohta herättää se iltalenkille.

Junamatka sujui kassissa nukkuen:


618172.jpg