Oltiin tänään Vantaan palveluskoirayhdistyksen
möllitokoissa, ja saatiin ihka ensimmäinen ykköstulos!!! Emäntä on niiiin ylpiä tättärästä!

Tässä pisteet taasen..
Luoksepäästävyys 6
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen taluttimetta 9,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 10

Kokonaispistemäärä                                           164! Ykköstulos! Ykköstuloksen raja on 160 - 200

Luoksepäästävyys ei mennyt niin hyvin kuin viime kerralla. Emppu päätti haukkua tuomarin pystyyn :D. Paikalla makaamisesta olin tosi tosi ylpeä! Emppu ei hievahtanutkaan vaikka sen vieressä oleva koira lähti menemään parikin kertaa. Ei myöskään ennakoinut sivullenousua. Kaikista eniten yllätti kyllä seuraamisten onnistuminen, ainut mistä saatiin puolen pisteen alennus oli hitaahkosta juoksusta (oma moka siis). Emppu oli tosi hyvin kontaktissa ja meni reippaasti istumaan pysähdyksissä. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä meni tosi hyvin ja nopeasti, sitä pidinkin aika varmana. Luoksetulon pisteet väheni kasiin, sillä jouduin sanomaan käskyn kahdesti. Seisominen seuraamisen yhteydessä meni täysin pieleen vähän omasta sekoilusta, en vissiin muistanut antaa sivu-käskyä tai jotain.. Hmmm...heh  :/. Estehyppy meni niin hyvin kuin oletin, Emppu hyppeli vähän ylimääräisiä mutta onneksi sitä ei otettu huomioon sillä se tapahtui vasta sivullekäskyn jälkeen. (Jump käsky ei vielä niin selvä) Tuomari sanoi että hyvältä näytti ja pitäis kuulemma osallistuu oikeisiin kisoihin.. Voi ääks!! :D.. No ehkä sitä on ruvettava varailemaan paikkoja, 6. lokakuuta osallistutaan vielä tuttuihin ja turvallisiin mölleihin. :)

Kirke osallistui aikuisten mätsäriin ja sai kuin saikin punaisen nauhan! Jatkosta jouduttiin tosin lähtemään ensimmäisten joukossa pois. Monet kehuivat Kirkeä kyllä tosi kauniiksi, siitä mä olen aivan samaa mieltä.

Empun silmä vuoti hieman aamulla mutta silmä alkoi sirrittämään päivän aikana. Mentiin möllitokosta siis suoraan eläinsairaalan päivystykseen (Onneks on tosissaan tossa naapurissa.). Empulla todettiin taas haava silmässä, silmä oli kuulemma hieman kipeä joten sille annettiin kipulääkettä ja antibioottitippoja. Varasin myös kontrollikäynnin että voidaan olla varmoja että vaiva saadaan hoidetuksi. Tämä on nimittäin kolmas silmatulehdus viimeisen puolen vuoden aikana, ensimmäisessä todettiin myös haava silmässä.

Aikamoinen koira-action päivä siis... Kirkellä oli hiukka tylsää odottaa Emppua päivystyksessä, mutta onneksi hän tutustui Lumi-tyttöön (11 kuukautta). Tytön naama tuli putsattua! :D Emännänkin aika meni huomattavasti nopeammin Lumi tytön mukavien vanhempien kanssa lörpötellessä..
906804.jpg

906806.jpg