Tämä kohtalon iva ei kyllä kovinkaan paljoa naurata. Empun silmät oli tänä aamuna melkeen ummessa, varsinkin vasen silmä rähmii niin paljon että se pitää sitä melkein koko ajan kiinni. Täytyypi soittaa eläinlääkärille :(.

... Soitin lekurille ja sain ensiapuohjeeksi silmän huuhtomisen haalealla vedellä. Emppu ei oikein pitänyt proseduurista mutta se autto hieman, silmä on sentään vähän auki. Valitettavasti ei saatu lekuriaikaa tälle päivälle, varasin eläinlääkärin maanantaiksi Lahteen mihin Anna "täti" vie sen. Huomaa kyllä että olotilakaan ei ole ihan normaalin Emppumainen, ei tullu edes kunnollisia aamuhepuleita. Hyvä viedä kyllä eläinlääkäriin kun on ollut nyt kaikenlaista vaivaa, vaikka silmä parantuiski maanantaiksi.

Anna, tässä eläinlääkärille raportiksi: "Mahavaivat alkoivat 28. päivä helmikuuta, jatkuivat vajaan viikon siirryttiin kotiruualle. Koitettiin lisätä teollista about 7. päivä maaliskuuta, mutta parin päivän päästä mahavaivat iski taas. (Oksentelua ja peellä käyntiä monta kertaa päivässä & yössä, olotila kuitenkin virkeä). Siirryttiin kotiruualle taas parin päivän päästä (kokojyväriisiä, raejuustoa, jauhelihaa (nauta/kana), vit-miner. lisää) ja mahavaivat on pysyny poissa. Tosin erikoista on se että Emppu ei oo juuri tän viikon aikana käyny kakkalla! En tiedä sitten onko tehny dogsitterilenkeillä torttunsa. Huomasin silmissä jotain erikoista eilen illalla, eli 15. päivä, tänään 16. päivä vasen silmä rähmi, oli punainen ja täysin ummessa, silmän ympärys vaikutti myös hieman turvonneelta. Huuhtelin haalealla vedellä, mikä auttoi hieman. Emppu vaikutti myös passiivisemmalta kuin tavallisesti"